Juhime tähelepanu, et tegemist on vana postitusega, seoses millega võib esineda küljenduslikke nõrkusi.

Inimeste märkamine tõi kaasa tunnustuse

/ Autor: / Rubriik: Uudis / Number:  /

riina solman paremalKodutute ja vähekindlustatud inimeste abistamine Oleviste hoolekandes tõi Riina Solmanile (fotol) presidendi tunnustuse.

4. detsembril Estonia talveaias toimunud vabatahtlike tänu­üritusel oli Riina Solman koos oma meeskonnaga Oleviste hoolekandest üks viiest, kes president Kersti Kaljulaidilt sai tunnustuse vabatahtlike kaasamise ja innustamise eest.
Jõulude ajal jagatakse Oleviste kirikus kodututele riideid, pakutakse sauna ja sooja kõhutäit. Eesti Vabariigi sünnipäeval pakutakse kodututele kringlit ja võileibu. Viimasel paaril aastal on Riina koostöös EELK Peeteli kiriku ja Põhja-Tallinna sotsiaalhoolekandega korraldanud vähekindlustatud peredele «Lihavõttejänku» pidusid. Riina oskab enda ümber vabatahtlikke koguda ja hoida ning on innustanud inimesi iga päev enam märkama, hoolima ja abikätt ulatama. Sellisena on kaaslased Riinat iseloomustanud.
Traditsiooniline vähekindlustatud inimeste jõuluaegne kontsert-jumalateenistus Oleviste kirikus toimub neljapäeval, 22. detsembril kell 12. Toiduannetusi (võileivad, küpsised, puuviljad, koogid ja muud mõeldavad jõulumaiused) oodatakse kuni kella 12ni.
Paarkümmend aastat on Riina Solman, kes töötab justiitsministeeriumi avalike suhete talituse juhatajana, olnud Olevistes selle jõuluürituse eestvõtja.
Eesti Kirik