Juhime tähelepanu, et tegemist on vana postitusega, seoses millega võib esineda küljenduslikke nõrkusi.

Kutse oikumeenilisele kogu pere rõõmupeole

/ Autor: / Rubriik: Uudised / Number:  /

Tooma missal jutlustab Jaani koguduse endine õpetaja, teoloogiadoktor Toomas Paul.25. märtsil kell 17 tähistatakse Tallinna Jaani kirikus Tooma missa toimumise teist aastapäeva.

Jutlustab koguduse endine õpetaja, teoloogiadoktor Toomas Paul. Esineb ETV kontsertkoor (dirigent Lii Leitmaa) ja muusikat teeb Tooma missa ansambel.
Esitletakse uut Tooma missa laulikut ja võimalik on teha annetus Tooma missa CD tarvis. Missa ajal on hingehoiu võimalus ning lastele oma tegevuslaud. Pärast missat on kaetud kohvilauad sünnipäevatordiga.
Tooma missa juht Pia Ruot­sala kutsub: «Tuleme kristlastena Tooma missale, et üheskoos tunnistada – Kristuse ihu on tervikuna näha ka siin, ja siis kutsume kohale mittekristlasi, kes otsivad elu mõtet ja tähendust.
Tooma missale võib lihtsalt tulla vaatama, mis on kirik ja mida seal tehakse, õhustik on vaba ja sundimatu, kõlab vahelduv vaimulik muusika.
Edastage oma sõpradele ja töökaaslastele kutse Tooma missale. See missa on mõeldud kõigile, nagu kord oli rõõmupidu variseri kodus.»
Tallinna Jaani kirikus oodatakse järgmistele Tooma missadele 29. aprillil, 27. mail, 24. juunil, 26. augustil ning siis jälle sügisel ja talvelgi.
Eesti Kirik