Juhime tähelepanu, et tegemist on vana postitusega, seoses millega võib esineda küljenduslikke nõrkusi.

Aita osta kirik!

/ Autor: / Rubriik: Uudised / Number:  /

Väike kirik suure männi all ootab oma päeva. Päeva, mil ta uksed on taas avatud kohalikele inimestele; päeva, mil sündiv kogudus jaksab võtta vastutuse. Palun teie abi, et see kaunis võimalus tulevasele kogudusele jääks ning et ühtlasi takistada sakraalhoone lagunemist või ärimeestele müümist. See on meiegi suur võimalus teenida tulevat.
Olen palunud kirikuvalitsusel teha otsus kiriku omandamiseks ja/või kasutamiseks ning esialgu on otsustatud lubada hoonet kasutada. Usun, et varem või hiljem tehakse ka ostuotsus. Paraku surub aeg peale.
Omanikel on kindel tahtmine hoone kevadel müüa. Mis siis ikka, ostame ära. Olen saanud selguse, et see on õige ja kohus ja hea. Selleks olen asutanud sõpradega Harkujärve Kiriku Taastamise Seltsi (http://inglitiib.eu)  ja algatanud korjanduse ning taotlenud pangalaenu. Toetust saab üle kanda Harkujärve Kiriku Taastamise Seltsi kontole EE791010220110326017, märgusõna «Ostame kiriku!».
Kutsun teid üles seltsiga ühinema või toetama kiriku ostu, heakorrastamist ja kasutamist diakoonilise pühakojana, mis oleks õnnistuseks ümberkaudsetele inimestele ja auks Jumalale. Seni olen kirikus toimetada saanud omanikuga sõlmitud lepingu alusel, mis paraku 30. aprillil läbi sai. Omanik lepingut pikendada ei taha. Aga Harkujärve rahvas vajab oma kodukirikut.  Anname selle neile tagasi ning jäädvustame ühtlasi filantroop Aino Järvesoo mälestuse, kes kiriku ehitamist rahastas.
Õnnistussooviga
Avo Üprus