Juhime tähelepanu, et tegemist on vana postitusega, seoses millega võib esineda küljenduslikke nõrkusi.

Misjonipäevad on algamas

/ Autor: / Rubriik: Uudis / Number:  /

2016-misjonipäevade-logoPühapäeval, 14. augustil algavad selleaastased misjonipäevad kõigis Võru praostkonna kirikutes hommikuse jumalateenistusega. Kell 15 on Räpinas misjonipäevade avajumalateenistus. Terve nädala kestva (14.–21. august) ürituse jaoks on praostkonna kogudustes Võru- ja Põlvamaal kokku pandud kirev kava, kus sõna ja muusika, näitemängu, filmiõhtu, mõttetalgute ja piknikuga kutsutakse inimesi vaatama üles, Jumala poole ja teda tundma õppima. Reede, 19. augusti keskpäeval on Võru kultuurimajas misjonikonverents «Vaimulik teejuht». Kes väikest pingutust ei põlga, seda oodatakse näiteks 16. augustil kell 12 palverännakule Kanepist Sirvaste kabelisse. Minna võib jalgsi või jalgrattaga.
Misjonipäevadel saab osaleja ennast tundma õppida ja kohtuda teistega ning uusi tuttavaid leida. Misjonipäevadega liituva Nelja Tuule ristirännaku abilised rändavad Põlva- ja Võrumaal; lõkkekohvimeistrid ootavad kohvi pakkudes vestlema.
20. augustil, taasiseseisvumispäeval on ürituste keskpunkt Põlvas. Kell 17 peetakse Intsikurmu laululaval Võru praostkonna vaimulik laulupäev koos aastapäevakõnedega. Usun, et misjonipäevad «Kae’ üles!» võetakse avali südamega vastu ja nende lõpetamisel Võru kirikus 21. augustil kell 16 tõuseb taevasse kõigi ühine tänu kordaläinu eest.
Kuudepikkune ettevalmistus pakkus misjonikeskusele ja praostkonna kogudustele huvitava kogemuse ja teadmise, kui oluline on infovahetus. Töö käigus saadi lõputult suhelda, organiseerida ja partnereid otsida. Valmis kaasa lööma olid hooldekodud, külakeskused, aga ka Võru kultuurimaja, Põlva kool ja Võru haigla. Neid, kes ühel või teisel moel oma toetuse tagasid kas ruume avades, aega kulutades või rahakotti tühjendades, oli tänuväärne hulk.
Lähem info: http://heldetaevas.ee/misjonipaevade-kava/.
Rita Puidet