Juhime tähelepanu, et tegemist on vana postitusega, seoses millega võib esineda küljenduslikke nõrkusi.

Perekeskus otsib Tallinnasse peanõustajat

/ Autor: / Rubriik: Teated / Number:  /

Peanõustajal peaks lisaks klientide nõustamisele olema valmisolek tegeleda keskuse arenduse ja turundusega. Soovime, et ta hoiaks ja arendaks suhteid meie koostööpartneritega, aitaks korraldada infotunde ja muid esinemisi, kirjutaks teemakohaseid artikleid väljaannetele ja meie kodulehele.
Peanõustajal võiks olla psühholoogi, aga sobib ka sotsiaaltöö- või teoloogiaalane kõrgharidus, kui lisaks on õpitud kas paariteraapiat, süsteemselt pereteraapiat, kognitiiv­käitumuslikku teraapiat või psühhodünaamilist teraapiat. Nõustajana töötamise kogemus võiks olla vähemalt üks aasta ning hea oleks, kui käsitletud teemaring oleks eripalgeline: perevägivald, sõltuvused, lahutus ja lapsed, laste käitumisraskused ja paarisuhte suhtlemisraskused.
Oleme kristlik organisatsioon ja meie moto on «Kõiges su kõrval» – soovime, et tulevane peanõustaja kannab endas sarnaseid väärtusi. Tähtsustame meeskonnatööd, aga ka iseseisva töö oskus on oluline. Hea oleks, kui peanõustajal oleks autojuhiload ja auto, mida tööks kasutada, sest pakume nõustamisteenuseid ka Keila vallas.
Töö algus on septembris. Tööaeg on osalise koormusega (0,5–0,75). Pakume võimalust olla kasvava EELK perekeskuse arendajaks ja kõrval käijaks.
Peanõustaja saab väärtuslikku kogemust sellest, kuidas erinevate teemadega nõustamist läbi viia nii isikliku kogemuse kui koolituste ja supervisiooni abil, mis on tasuta.
Lisaks saab kogemuse töötades võrgustikus, kus partneriks on lastekaitsetöötajad ja teised psühholoogid, psühhiaatrid. Ruumid on hubased, töövahendid on olemas. Tööga seotud transpordi-­ ja sidekulud kompenseeritakse.
Motivatsioonikiri, CV ja koguduse soovituskiri saata Pia Ruotsalale hiljemalt 19. augustiks e-posti aadressile pia@perekeskus.eu.
Info: Pia Ruotsala, tel 5697 1506.
Kadri Kesküla,
diakooniasekretär