Juhime tähelepanu, et tegemist on vana postitusega, seoses millega võib esineda küljenduslikke nõrkusi.

Väikerühm – koos on parem

/ Autor: / Rubriik: Teated / Number:  /

Väikerühm on koos kasvamise koht. See võib olla piibliring, palvering, naiste- või meestering, teemade ümber koondunud aruteluring vms, mille juhiks ja kokkukutsujaks ei pea olema vaimulik, vaid mida võivad viia läbi ka koguduse ilmikliikmed. Väikerühm käib koos, et kasvada lähemale Jumalale ning lähtub Jeesuse lubadusest, „kus kaks või kolm on minu nimel koos, seal olen mina nende keskel“ (Mt 18:20).
Misjonikeskus kutsub kõiki väikerühmatööst huvitatuid minikonverentsile, mille sihtrühmaks on kõik need, kes väikerühmatööst rohkem teada sooviksid ning ehk ka ise sellega oma koguduses alustada tahaksid. Konverentsil tutvustatakse väikerühma piibellikke aluseid, jagatakse isiklikke kogemusi, antakse juhtnööre alles alustavale väikerühmale, kuid arutatakse ka küsimusi, mis võivad olla väikerühmatöö väljakutseteks. Samuti tutvustatakse mõningaid väikerühmatöös kasutatavaid materjale.

Minikonverents „Väikerühmad koguduses“ toimub 26. märtsil kell 18–21 Pirita kloostris.
Et teaksime arvestada osalejate arvuga kohvilauas ja ruumi paigutamisel, palume osalemisest teada anda 17. märtsiks e-posti aadressil mk@eelk.ee või telefonil 646 4760.
Konverents on tasuta ning kõik huvilised on oodatud. Korraldamist toetab Norra Misjoniselts.
Lisaküsimused ja täpsem kava Misjonikeskuse kodulehel mk.ee või e-posti aadressil mk@eelk.ee või helene.toivanen@eelk.ee.