Misjonikeskusel täitub 30 aastat

/ Autor: / Rubriik: Kuula ja vaata, Uudised, Video / Number:  /

Tänavu möödub 30 aastat EELK esimesest sõjajärgsest misjonikonverentsist 1994. aastal, kus muu hulgas algatati EELK Misjonikeskuse asutamise protsess. 30 aastat on olnud võimalik vabalt kuulutada Jumala sõna ja kutsuda inimesi kohtumisele Jeesusega.

„30 aastat võib tunduda pikk aeg inimeste Jeesuse juurde toomiseks, aga teame, et peame sellega kogu aeg tegelema. Ja et see võiks jätkuda veel 30 aastat ja edasi kuni Kristus ise tagasi tuleb, on Misjonikeskus ootamas tuge ja annetusi. Näiteks 30 eurot 30 aasta puhul võiks ju annetada! Või teha hoopis püsikorraldus ja toetada misjonitööd Eestimaal ja mujalgi,” kutsub üles peapiiskop Urmas Viilma.

Peapiiskop jätkab oma mõttearendust küsimusega, mis on üldse misjon. „Meie, nagu ka EELK Misjonikeskuse ülesanne on viia inimesed ja Jeesus kokku. Siis hakkab toimuma ka muutumine, sest inimesed ei saa ise korda,” vastab Urmas Viilma ja lisab: „Inimesed ei saa niimoodi korda tehtud nagu me kirikuid remondime. Aga Jeesus võib muuta inimesi. Ja kõige olulisem ei ole mitte see, et meil siin oleks hästi. Lisaks sellele, et meil siin oleks elu õnnelik, tahame me ju olla ka Jumala riigis ja igavikus õnnelikud, kuhu Jeesus meid ühel päeval kutsub.”

Peapiiskop kutsub üles toetama misjonitööd ja tegema ise misjonitööd: „Viige kokku inimesed ja Jeesus, ning annetage Misjonikeskusele 30, vähem või rohkem eurot, aga olge toeks misjonitööle, sest selleks me oleme kõik kutsutud Jeesuse enda poolt.”

Annetada saab SA EELK Misjonikeskuse arveldusarvele Swedbankis EE482200001120254269 kuni 2024. aasta lõpuni. Raha soovib EELK Misjonikeskus kasutada selleks, et EELK koguduste liikmed saaksid misjonist teadlikumaks ja suudaksid selles julgemalt osaleda.

Loe rohkem EELK Misjonikeskuse 30. sünnipäeva sündmustest siit: https://misjonikeskus.ee/hea-kaasteel…

Avatud on ka annetamiskeskkond: https://misjonikeskus.ee/#anneta

Eesti Kirik